Archyvas February, 2006

Atgal į ateitį

Na pavadinimas visgi turÄ—tų bÅ«ti “paskutinÄ— žiemos diena”, bet aÅ¡ ne apie tai. Plinta Å¡iandien toks tekstukas internetu “70-80-90ųjų nostalgija”. Ir iÅ¡tiesų kai prisimenu “anuos laikus” kiek man jų teko “paragauti”, tai linksma pasidaro – geltoni ledai ant pagaliuko, prie kurių eilÄ—s kartais bÅ«davo, gazuoto vandens aparatai su padÄ—ta stikline (tikro stiklo, ne kokio tai kinietiÅ¡ko plastiko). Vienas mygtukas – stiklinei plauti jÄ… paspaudus – kitas, vandeniui paleisti įmetus monetÄ….

Kvasas UkrainojeVÄ—liau pamenu visuomenei “modernÄ—jant” dingdavo vis tos stiklinÄ—s, tai jas prirakindavo :) Arba “Kvaso” ir alaus geltonos “priekabos” su bačka? Va nuotrauka, nuvykÄ™s buvau Å¡iÄ… vasarÄ… į UkrainÄ… tikros giros atsigerti.

Kitas jaunimas, kitas mÄ…stymas tada buvo :)

Komentarų (3)

LT United

Per linksmÄ… savaitgalį pražiopsojau Eurovizijos atrankos etapÄ…, kuriame dalyvavo ir Andrius Mamontovas su komanda “LT United”. Bet nieko naujo neiÅ¡girdau pamatÄ™s kartojimÄ… – “dainos” fragmentus ir jos ritmÄ… jau buvau atspÄ—jÄ™s, tai ir turÄ—jo bÅ«ti banaliai kartojami žodžiai – “We are the winners” :-) Pasityčiojimas iÅ¡ pačios Eurovizijos ir mÅ«sų tautos muzikinio skonio :)

Neverta tai net Å¡ito posto, bet tai … :)

Komentarų (186)

Å okis ant ledo

Lietuva liko ant ledo, nelaimėsim medalių :( Bet bent jau man labai įspūdingas Buvo Povilo ir Margaritos pasirodymas.

Komentarų (5)

Važiuoju prie jūros

Su draugais važiuoju prie jūros į Kretingą, Palangą, Klaipėdą :)

Komentarų (4)

Grilio dešrelės

Å iandien svarbi diena – ArtÄ—ja ilgas savaitgalis oj Jis jau ir prasidÄ—jo tuo metu kai raÅ¡au :) Taigi jis sutapo su BendradarbÄ—s gimtadieniu (Kriste, dar kartÄ… sveikinu :-) Ta proga baigÄ—me ankščiau darbus, sÄ—dome į maÅ¡inas, užsipirkome pieniÅ¡kų ir grilio deÅ¡relių, alaus ir patraukÄ—me prie ežero :)

Keista, bet ežerą radome užšalusį??? :) Bet tai laužavietę radome, ir netrukus jau kepėme dešreles, aiškų groteles pamiršome, tad teko pasinaudoti skautų įgūdžiais (nesu aš skautas, gal tik per daug filmų žiūrėdavau) – medžių šakelėmis. Atsirado ir muzika iš automobilio, taigi prasidėjo mini šventimas minusinėje temperatūroje :) Taip pamažu patraukėme link namų, viskas praėjo šauniai, jau neminint slalomo ant ežero :)

Komentarų (1)

MeilÄ—

Galima protingiausias knygas skaityti, kitų žmonių klausinÄ—ti, bet atsakymo taip galima ir nesurasti… Linkiu nebeklausinÄ—ti, o ieÅ¡koti ir rasti :)
“Viskas, kÄ… žinau apie meilÄ™ yra tai, kad ji yra”. Emily Dikenson.

“MeilÄ— susideda iÅ¡ vienos sielos dviejuose kÅ«nuose”. Aristotelis

Komentarų (35)

Žiguliukas trasoje

ZiguliukasNa sveiki sulauke meilÄ—s dienos, bet dabar ne apie tai :) Va Å¡iandien darbe pro langÄ… mini Å¡ou stebÄ—jau – važiavo sau žiguliukas ir ratÄ… paliko ;) SpÄ—jau “pritraukti” pro langÄ… :)

Komentarų (2)

« Prieš tai buvę įrašai