Archyvas April, 2007

Parduodu žemę

Parduodama žemÄ— netoli Vilniaus. Pigiai – 50Lt/Kg…

Komentarų (2)

10 neginčijamų tiesų, kurias atrado vaikai

1. Rėkiančio trejų metų vaiko balsas tris kartus garsesnis už trijų
suaugusių.
2. Viskas kas saugoma nepasiekiamose vietose pasiekiama per 28 sekundes.
3. Lūpdažiai gan skanūs. Kuo ryškesni, tuo skanesni.
4. Su dantų pastos tūtele galima nudažyti puse sienos ir duris.
5. Skalaujant jÅ«rų kiaulytÄ™ skalbimo maÅ¡inoje – ji vemia.
6. Skėtis niekada neatstos parašiuto.
7. Pirmieji suplyšta patys svarbiausi dokumentai.
8. Į skrandį telpa trys didžiulės porcijos ledų, bet į jį niekada netelpa
viena mažytė lėkštutė sriubos.
9. Superklijai iš tiesų klijuoja viską.
10. Gaisrininkai atvažiuoja per 10 min…

Komentarų (5)

Ar moterys meluoja

VienÄ… dienÄ…, kai prie pat upÄ—s sÄ—dinti siuvÄ—ja siuvo, jos antpirÅ¡tis įkrito į vandenį. Kai ji pravirko, Dievas apsireiÅ¡kÄ— ir paklausÄ—: “Mano mielas vaikeli, kodÄ—l tu verki?” SiuvÄ—ja atsakÄ—, kad jos antpirÅ¡tis įkrito į vandenį ir kad ji turi padÄ—ti savo vyrui iÅ¡laikyti Å¡eimÄ…. Dievas panardino savo rankÄ… į vandenį ir iÅ¡traukÄ— auksinį antpirÅ¡tį su perlais ir paklausÄ—: “ar tai tavo antpirÅ¡tis?”. SiuvÄ—ja atsakÄ— “ne”. Tuomet VieÅ¡pats dar kartÄ… panardino rankÄ… upÄ—n. Jis laikÄ— sidabrinį antpirÅ¡tį, inkrustuotÄ… safyrais. “Ar tai tavo antpirÅ¡tis?” paklausÄ— Jis siuvÄ—jos. Ir vÄ—l siuvÄ—ja atsakÄ— “ne”. VieÅ¡pats dar kartÄ… paniro gilyn ir grįžo su odiniu antpirščiu. “Ar tai tavo antpirÅ¡tis?”. Ir siuvÄ—ja atsakÄ— “taip”. Dievas, patenkintas tokiu moters sąžiningumu, padovanojo jai visus tris antpirščius, ir siuvÄ—ja grįžo namo laiminga.
Po kelių metų, siuvÄ—ja vaikščiojo upÄ—s krantu su savo vyru, ir jos vyras įkrito į upÄ™, ir ten dingo po vandeniu. Kai ji pravirko, VieÅ¡pats vÄ—l pasirodÄ— ir paklausÄ— “Ko verki?”. “O Dieve, mano vyras įkrito į upÄ™!”. VieÅ¡pats paniro į vandenį ir iÅ¡kilo su George Clooney. “Ar tai tavo vyras?” paklausÄ—. “Taip,” suÅ¡uko siuvÄ—ja. VieÅ¡pats įtūžo: “Tu melavai! Tai netiesa!”. SiuvÄ—ja atsakÄ—: “Atleisk man, mano Dieve. Tai nesusipratimas. Matai, jei aÅ¡ būčiau pasakius ‘ne’ George Clooney, tu bÅ«tum grįžęs su Bradu Pittu. Tuomet, jei pasakyčiau ‘ne’ jam, tu grįžtum su mano vyru. Ir jei tuomet pasakyčiau ‘taip’, tu man atiduotum visus tris. VieÅ¡patie, mano sveikata nÄ—ra pati geriausia ir aÅ¡ negalėčiu rÅ«pintis iÅ¡ karto trimis vyrais, todÄ—l Å TAI kodÄ—l aÅ¡ pasakiau ‘taip’ George Clooney”. Ir taip VieÅ¡pats leido jai jį pasilaikyti.
Šios istorijos moralas: Kada moteris bemeluotu, ji meluoja dėl geros ir garbingos priežasties, ir dėl didžiausios naudos kitiems.
IÅ¡ interneto ;)

Komentarų (2)

Tikslas

“Nori laimÄ—s? Å tai tau ir tikslas. O kad bÅ«na tokių momentų gyvenime, ir neretai, kad nežinai, kaip jos siekti – tai normalu. Visiems taip. Man irgi taip. Netgi taip dažnai, kad apskritai pradedu galvot, ar aÅ¡ normalus. Bet jei jau pamatau laimÄ—s uodegÄ… Å¡vystelint Å¡alia – bÅ«tinai čiumpu. Svarbu pačiupt, o po to jau aiÅ¡kintis galima, ar čia tikrai ta laimÄ—, kurios tu asmeniÅ¡kai ieÅ¡kai..”

Nežinomas internetinis autorius

Komentarų (1)