Archyvas July, 2007

Geografija

Papasakosiu, kaip iÅ¡mokti geografijÄ… neiÅ¡einant iÅ¡ namų. RÅ«bų spinta- tai Kinija. Nesvarbu, kas paraÅ¡yta – Hugo Boss, Cavalli, Gucci -viskas yra Kinija. Spintos antresolÄ—s – Mongolija. Niekas nežino, kas ten sukrauta, kur sukrauta ir, apskritai, nesupranta, kas ten vyksta.
VirtuvÄ— – tai Artimieji Rytai. Ten Å¡nypščia dujos, žvanga peiliai,taÅ¡kosi farÅ¡as ir teka aÅ¡aros. O viskam vadovauja diktatorius suchalatu. Å aldytuvas yra Europos SÄ…junga. Tik pažiÅ«rÄ—k, kiek tenvisokių gÄ—rybių, tvarkingai sudÄ—liotų į lentynÄ—les, žėri Å¡viesoje.
Močiutės kambarys yra JAV. Va, sėdi vadovas. Nors jau ir nelabai supranta, kas vyksta, bet vis tiek viskam vadovauja. Ir jei tik kas nors pabandys be močiutės žinios lįsti į Artimuosius Rytus, karo neišvengs. Palėpė yra Egiptas. Ten sukrautos piramidės visokių senienų. Televizorius yra Ukraina. Kas turi valdymo pultelį, tas ir įjungia. Ir programos keičiasi po kiekvieno pultelio spustelėjimo.
Plaktukas yra Liuksemburgas. Tarp kitko, kur jis apskritai yra? Dujų čiaupas rÅ«syje – Rusija. Jį sukinÄ—ja girtas kiemsargis. Nori – užsuka, gauna pinigų buteliui – atsuka. Ir nieko jam nepaaiÅ¡kinsi. O garažas yra Paryžius. Viduryje stovi toks metalinis gargaras, po kuriuo galÄ—tum praleisti visÄ… gyvenimÄ…. Tu pats esi Lietuva. Rengiesi rÅ«bais iÅ¡ Kinijos, Å¡ypsaisi ir bijai erzinti JAV, pavalgyti lendi į Europos SÄ…jungÄ…, žiÅ«ri, kokia programa dabar Ukrainoje ir svajoji, kada galÄ—si nuvykti į Paryžių. :)
“IÅ¡ interneto…”

Komentarų (2)

Čia Lietuva, čia lietūs lyja

Dainų Å¡ventÄ— – lyja, bliuzo naktys – lyja. Ilgas savaitgalis iÅ¡silgusiems jÅ«ros – lyja.

Ką jūs brangieji nuveikėt?

Komentarų (2)

Grupė-This-Mokytojų-Kiemelis

Penktadienį teko užsukti į mokytojų kiemelį, kur vyko grupÄ—s “This” koncertas (jauna, perspektyvi dainininkÄ— JausmÄ—). Smagiai praleidom vakarÄ…, ačiÅ« Jausme už kvietimÄ… :)

Komentarų (4)